Modebloggar

Här hittar du de hetaste bloggarna inom mode och kläder.

Hanna Stefansson

Hanna.elle.se präglas av stil, mode och inspirerande inlägg. Hanna Stefansson är 27 år gammal, bor i Stockholm och tycker om att blogga om mode, vardagsliv och resor. På bloggen visas ett stort utbud av stilar och det är lätt att bli inspirerad.

https://hanna.elle.se/

Sofi Fahrman

Sofi Fahrman är en svensk journalist känd och har tidigare jobbat som moderedaktör på Aftonbladet. I dag driver hon en egen modeblogg som fokuserar på mode, hennes liv, resor och annan inspiration.

http://www.sofissnapshots.com

Janni Deler

Janni är 26 år gammal, bosatt i Monaco med pojkvännen Jon Olsson och bloggar om Mode, träning, sitt liv i Monaco och om sina resor.  I Veckorevyn blev hon tilldelad pris som årets nya bloggare.

http://jannideler.com/

Josefin Dahlberg

Josefin Dahlberg är 28 år gammal, bor i Stockholm och är förutom bloggare även känd för podcasten Josefin och Vanja. Enligt hennes egna ord bloggar hon om mode, skönhet, girl power, livet och om sin nykterhet. Bloggen är full av inspirerande mode- och stiltips.

http://josefindahlberg.metromode.se/

Tobias Sikström

Det finns en brist på manliga modebloggare men Tobias Sikström kan vara en inspirationskälla om du vill läsa mer om manligt mode. Tobias Sikström bloggar för King Magazine och skriver om mode, fest, vardagsliv och övrigt inom livsstil.

http://bloggar.kingmagazine.se/tobiassikstrom/

Kommentera