Hur mycket tjänar kända bloggare?

Det är många som drömmer om att kunna bli rik på sin blogg. Här hittar du de bloggare som har lyckats bli framgångsrika och som nu kan försörja sig helt på sitt bloggande. Många av Sveriges största bloggare tjänar flera miljoner varje år och vissa är goda för tiotals miljoner kronor.

Isabella Löwengrip (Blondinbella)

Den kända bloggaren Blodinbella, eller Isabella Löwengrip som hon egentligen heter, har i en kommentar på sin blogg skrivit att hon tjänar mellan 500 000 och 600 000 i månaden. Isabella är enligt Allabolag aktiv i sex olika bolag där det största bolaget är Löwengrip Care Color AB, följt av Löwengren Invest AB. Dessa bolag omsätter drygt 35 respektive 7 miljoner kronor och har tillsammans mer än 20 miljoner i tillgångar. Isabella har gjort en imponerande resa som bloggare och sedermera entreprenör och det blir spännande att se vad framtiden har att utvisa.

http://www.isabellalowengrip.se/

Kenza

En av Sveriges största bloggare Kenza driver en livssstil och modeblogg under www.kenzas.se. Kenza har de senaste åren tjänat mer än 4 miljoner kronor varje år. Totalt sett hade Kenza mer än 8 miljoner i tillgångar under det senaste bokslutet. Förutom tillgångarna i bolaget har Kenza också tagit ut nästan 2 miljoner i aktieutdelning sedan år 2015.

http://www.kenzas.se/

Alexandra Nilsson (Kissies.se)

Alexandra Nilsson även känd som Kissie har en av Sveriges största livsstilsbloggar och har de senaste åren tjänat mer än en miljon årligen till sitt bolag Alexandra Media Sweden AB. I sitt bolag har Alexandra mer än 2,5 miljoner kronor i tillgångar.

http://kissies.se/

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har en av Sveriges mest besökta bloggar men har förts nyligen bildat ett aktiebolag, vilket gör att det ännu inte finns någon information om hur mycket pengar hon tjänar. Sett till antal besökare finns det fog att tro att det handlar om minst ett miljonbelopp.

http://biancaingrosso.se/

Kommentera